top of page

Om PB Milå

PB Milå er en relativt rask kontrollmålt løype på 10 km med start og mål midt i Randaberg Sentrum som arrangeres av Grødem Runners Friidrettsklubb. Løpet er lagt til samme dag som høstmarken pågår i Randaberg Sentrum, noe som vil gi et yrende liv i start og målområdet både før, under og etter løpet. Grødem Runners vil også arrangere et barneløp sponset av Kiwi Randaberg samme dag for de aller minste. I tillegg vil det være mange andre aktiviteter og gode tilbud å finne i de lokale butikkene.

Lars_Martin_Vallestad1.jpg
Om løpet: About

Kvalitetsstempel

Ulike bemerkelser

k-en til bruk paa kvalitetslop.jpg

Kvalitetsløp

PB Milå er et Kondis Kvalitetsløp. For å få den bemerkelsen er det en rekke kriterier som må møtes for å sikre et godt teknisk arrangement. Alle Kondis-medlemmer er berettiget rabatt på startkontingenten.

nfif godkjent.png

NFIF Godkjent

PB Milå er sertifisert og godkent av Norsk Friidrettsforbund.  Som løper av et mosjonsløp som har blitt godkjent kan man være trygg på at:

- Du og arrangøren er forsikret (gjennom lisensordningen).
- Overskuddet går tilbake til idretten
- Gjennomføring skjer i samsvar med idrettens verdigrunnlag (åpen, og inkluderende konkurranse med fair play/Antidoping etc.).
- Arrangøren har gjort en risikovurdering av arrangementet

Nasjonalt C-kontrollmaalt loype.png

Kontrollmålt

Arrangementet og dens distanse er blitt målt opp av en NFIF-godkjent nasjonal sertifisert løypemåler (C). Løypa har den korrekte lengden, og er oppmålt i henhold til Norsk friidrett, World Athletics og AIMS bestemmelser. Målingen er utført gjennom den kalibrerte og godkjente
sykkelmetoden «Jones Counter», og arrangementet tilfredsstiller ellers de krav som forutsettes for approbering og terminfesting.

Om løpet: Sponsors
bottom of page